vaak gestelde vragen

 

Hoe kan het dat de verstap zo lang houdbaar is?

Onze speciale VersTap sluit het sap luchtdicht af, ook steeds nadat je een glas fruitsap hebt getapt. Hierdoor komt er geen zuurstof in de verpakking en is het sap na opening nog tenminste 45 dagen lang houdbaar, gekoeld en ongekoeld!

Waarom is het sap troebel?

Wij maken onze fruitsappen uitsluitend met 100% puur fruit. Hierdoor ontstaat altijd een laagje bezinksel in het sap, wat in principe pure appel, peer en zwarte bes is. Dit geeft het sap een troebele structuur met maximaal behoud van vitaminen.

Waarom is de kleur van het sap soms verschillend?

Fruit is een natuurproduct. Aangezien wij gebruiken maken van 100% puur fruit, kunnen de smaak en de kleur van de fruitsappen per seizoen licht variëren. Daarnaast heeft elke smaak een eigen specifieke kleur afhankelijk van de samenstelling van het sap. De frisse appelsap is bijvoorbeeld wat lichter van kleur in vergelijking met de zoete appelsap.

Wordt er echt helemaal niets aan het sap toegevoegd?

Aan onze fruitsappen wordt absoluut niets toegevoegd. We hebben het hele proces, vanaf het plukken van de appel tot aan verpakken van de fruitsappen, zelf in de hand en hebben hier dus ook volledig toezicht op. Dat komt voornamelijk omdat we onze appels en peren uit eigen boomgaard gebruiken. Nadat de appels en peren gewassen en gesorteerd zijn, wordt het fruit fijngemalen en onder vacuüm geperst, waarna het sap gefilterd wordt. Dit alles wordt gerealiseeerd door onze speciale persmachine. Zodra het fruit geperst is tot sap, wordt het afgevuld in de eindverpakking. Die gaat vervolgens naar de supermarkten en van daaruit naar de consument!

Staat Je vraag er niet bij?

Neem dan contact op via de mail of het contactformulier en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden!